Συστήματα συναγερμού

συναγερμοι

συναγερμόςΤα συστήματα συναγερμού είναι άλλο ένα απολύτως απαραίτητο τμήμα ενός ολοκληρωμένου συστήματος ασφαλείας - είτε αναφερόμαστε σε εταιρίες, εργοστάσια, αποθήκες, είτε σε οικίες.

Προμηθεύουμε τους συνεργμάτες μας με προϊόντα των μεγαλύτερων οίκων συναγερμών (Paradox, Siemens, Bosch, General Electric κ.α.). Ακόμα πιο σημαντικό από το προϊόν ομως, όταν αναφερόμαστε στους συναγερμούς, είναι η εγκατάσταση-τοποθέτηση. Η πολυετής εμπειρία μας και οι συνεχείς μετεκπαιδεύσεις του προσωπικού μας, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα και τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων του εξοπλισμού.

 • Γενική παρουσίαση

  eye

   

  Η εταιρία GRGENESIS GROUP και τα στελέχη της, με την πολυετή τους εμπειρία σε στατικές και εποχούμενες φυλάξεις, θέτουν πλέον υψηλά στάνταρ στις παρεχόμενες υπηρεσίες της, αναβαθμίζοντας και υλοποιώντας την απομακρυσμένη επιτήρηση φυλασσόμενων στόχων με το νέο κέντρο λήψης εικόνας. Μία υπηρεσία η οποία έρχεται να δώσει περαιτέρω ασφάλεια και  αρτιότερο αποτέλεσμα με χαμηλότερο κόστος από την φυσική παρουσία υπαλλήλου ασφαλείας.

  Κατόπιν παρότρυνσης των κ.κ. Πελατών της, αφουγκραζόμενη παράλληλα και τις ανάγκες της αγοράς, επέκτεινε τις δραστηριότητές της τόσο στον χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού όσο και σε υπηρεσίες Facilities, επενδύοντας τόσο σε εξειδικευμένο εξοπλισμό όσο και στην επιμόρφωση του προσωπικού της.

  Τα στελέχη και το ανθρώπινο δυναμικό της πέραν των αρχικών προσόντων που πρέπει να διαθέτουν, εκπαιδεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογως των εξελίξεων.

 • Facility management

  facility management

  Facility Management

  Διεθνώς, η έννοια του Facility Management (διαχείριση εγκαταστάσεων) είναι πλέον ταυτόσημη με την συνολική συνήθως ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη, της συντήρησης και προστασίας των παγίων αλλά και του έμψυχου υλικού μιας επιχείρισης.

 • Καριέρα

  career

  Ευκαιρίες καριέρας

  Το διάστημα αυτό, η GRGENESIS GROUP ζητά προσωπικό στις ακόλουθες θέσεις:

  - Φύλακες

  - Καθαριστές / καθαρίστριες

  Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5777.000, ή στείλτε μας απ'ευθείας το βιογραφικό σας σημείωμα στο email:

  hr

   

 • Media

  rally1

  Χορηγίες

  Η εταιρία μας, με οδηγό τον Κύρκο Jr, μαζί με την Mitsubishi, το brand Milko και το brand Hemo, είναι χορηγός σε αγώνες αυτοκινήτου και αρωγός στους αγώνες του Χαμόγελου του Παιδιού και των Γιατρών του Κόσμου κ.α..

  rally2
 • Δελτία τύπου

  (Σελίδα υπό ενημέρωση).

 • Κοινωνική ευθύνη

  .

 • Franchise

  franchise

  GRGENESIS - Franchise

  Καλέστε μας στο 210-5777.170, για να συζητήσουμε με τη δέουσα επιμέλεια και προσοχή, το θέμα μιας πιθανής συνεργασίας.

 • Οικονομικά στοιχεία

 • E-Shop

  (Σελίδα υπό ενημέρωση).